duminică, 16 ianuarie 2011

Aici nu există timp 1


În camera asta nu există timp. În locul nostru de joacă, ferit de ochii lumii, timpul s-a oprit şi el în loc. Pentru că vrea asta, să ne lase să stăm mai mult. Să privim cum se scurg razele de soare pe cer, cum luna îşi revendică locul.

Mi-am aruncat privirea pe geam şi priviream în jur. Erau străzile ude,miros de Bucureşti vechi şi linişte gânditoare. Îmi plăcea sentimentul, toţi tăceau, şi ne ascultau. Simţeam cum mă urmăreau doi ochi jucăuşi, curioşi. Am simţit buzele fierbinţi, încalzindu-mi spatele ingheţat. De ce? Dimineaţa îmi creease o stare pozitivă, iar gândurile tale îmi plăceau atât de mult, şi cerul se bucura de fericirea mea, iar fluturii pe care i-ai lăsat la mine,mă întorceau din drum, spre tine.Îmbrăţişez căldura ta, lumina din ochii tăi verzi, respiraţia ta, în special dragostea ta. Nu aş vrea să te arunci în sufletul meu, pentru că nu aş putea să te salvez. Îmbrăţişez cuvintele tale, care mă fac să zâmbesc.
Nu mă supăr pe noapte, pentru că mă primeşte călduros la ea. Mereu aştept noaptea. Şi o dată cu ea, pe tine. Sunt schimbătoare ca vreme, şi dependentă precum efectul unui drog. Cad, şi mă ridic. Nimeni, absolut nimeni nu mă ajută. Cu toţii cădem. Dar îmi dau seama de 2 lucruri, cad pentru tine şi pot fi dependentă de tine.

2 comentarii:

Bianca Dobrescu spunea...

- Timpul... nu există o să-mi repet asta la nesfârșit și îl voi ridica în slăvi pe Einstein. (îmi spunea în șoaptă atunci când nuditatea sticlelor ne dădea fiori, iar trupurile se cerșeau unul pe altul)
- Și dacă timpul nu există, ce rost au toate, calendarul și restul..
- Draga mea, să nu mai vorbim, liniștea uneori spune totul, să ne pierdem în noi, să ne aruncăm trupurile în torentul ăsta gravitațional dinamizat de dragostea ce ne-o purtăm, să trăim clipa ..
- Dar..
- Și totul să se termine într-un orgasm!

Îmi caută buzele subțiri, nesenzuale, (are de lucrat! haha, îmi place să stric momentul), într-un final le găsește, eu- dependentă de cuvinte, tac.. și aștept, aștept să levitez.

Ştrudel spunea...

mi-ai creat o imagine frumoasă în cap şi plină de iubire. câteodată îmi dau seama că iubesc din ce în ce mai mult. îţi mulţumesc :)

Trimiteți un comentariu

 
Duduie de Lipscani. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino